diumenge, 25 de gener del 2009

Declaren transferible un futbolista




La noia de la foto és la Nives Drpic (de soltera, Celzjius), exconilleta Playboy i senyora del defensa del Dinamo de Zagreb Dino Drpic.
En una recent entrevista per la televisió, ha declarat que el seu home i ella van aconseguir dur a terme una de les seves fantasies sexuals: fer l'amor a la gespa d'un camp de futbol. Es veu que, d'alguna forma, van aconseguir accedir al Maksimir Stadium de Belgrad i allà van anar per feina...
En resposta a l'escàndol, els directius han possat a la venda el jugador. I això que ho va fer amb la seva muller, si arriba a ser una de les dels directius.... :-)
No és el primer cop que la parella destaca per alguna cosa més que per les habilitats futbolístiques del marit. El passat mes d'agost, quan ella passejava amb el fill de tots dos, Leone, per una illa croata, una família de turistes britànics van confondre el nen amb la Maddie McCann i van intentar segrestar-lo!
Vist a 20minutos.es
PS: Gràcies a Joaquim pel seu comentari al post anterior. Ha estat el primer a la curta història d'aquest humil bloc i m'ha fet il·lusió. A veure si us animeu a deixar més comentaris...